Slapen in de oudste herberg van Texel

Herberg de Zeven Provincien heeft 4 rookvrije hotelkamers. Ze zijn allen uniek, zowel qua grootte als qua inrichting. De kamers hebben comfortabele bedden, een TV, en u kunt er koffie of thee zetten. Tevens beschikt het hotel over een gezamenlijke privétuin en bestaat de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van WiFi.

Benedenkamer met eigen sanitair

We beschikken over 4 kamers met eigen sanitair, deze zijn allen op de begane grond gelegen met een eigen opgang.

Prijzen voor deze kamers zijn vanaf 29,50 p.p.p.n.. De kamerprijzen zijn inclusief een heerlijk ontbijt, welke iedere ochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur wordt geserveerd op een ontbijtbuffet in het restaurant. Zie voor meer informatie Reserveren.

Bungalow

Wist u dat wij achter in onze tuin het meest romantische huisje van Texel hebben staan? Eenvoudig van opzet, maar rijk aan sfeer. Als u aankomt zijn de bedden opgemaakt, uw vakantie begint dus meteen. De eindschoonmaak zit bij de prijs in, dus u kunt heerlijk uitgerust weer vertrekken. De bungalow is zonder ontbijt, maar deze kunt u wel bij ons bijboeken. De prijs voor de bungalow is vanaf 299,- euro per week. Zie voor meer informatie Reserveren.

 

logo-dezevenprovincien

Benedenkamer.jpg www.tinokerdijk.nl De 7 Provincien_22 zonder stopcontact.jpg